Yaşadığınız için tebrikler! Sınırsız pişman olma hakkı kazandınız.

3 Mart 2019. 22:45

   Daha başka şekillerde söylenebilirdi hisler, başka cümlelerle anlatılabilirdi düşünceler. Mükemmel yakalanamazdı belki ama daha iyisi denenebilirdi. Böyle olmak zorunda değildi denebilir ama demek ki zorunda olduğu için böyle her şey. Yaşananları, söylenenleri unutamazsın, değiştiremezsin. Sınırsızca pişman olma hakkın var sadece. Dibe vurduğunda fark edersin artık, aldığın tüm kararların belki de yanlış olmuş olabileceğini.

   Sadece beş dakika sonrasını görebilmekle dünyaları değiştirebilirdi insan. Şimdi ile yetinmek zorunda kalınca, dünyasını bile değiştiremedi insan. İçinden geldiği için değil, anlık bir şeye gülüyorsun sadece. Nasıl olsa gülmek, orospulara da serbest.

   Her şeyi tekrar denemeye hakkın var ama kimse o zamanki kadar güzel olacağını garanti edemez. Yanlış yapma ihtimalin yüksek, çünkü doğruları asla hatırlamayacaksın. Hayallerinin gerçekleşme ihtimali yüksek ama gerçekleştiğinde bir zamanlar hayalin olduğunu da hatırlamayacaksın.

   Hayat, ölmeden karşılığını alacağın büyük bir yatırım. Bazen bir gülümsemeye aşık olursun, bazen de bardağını kaldırıp tek bir şey söylersin;
   "Allah hepinizin belasını versin!"

günlük yazıları

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar